Paard als Coach
inzicht + ervaren = groei

Coaches

Olinka (1996)

Olinka is een gelderse merrie van het type ruwe bolster blanke pit. Haar zwarte verschijning maakt haar imposant, haar karakter is lief en nieuwsgierig. 

Vita (2002)

Vita is een kwpn'er en leider van de kudde. Ze is sensitief, attent en actief. 


Mascha (1994)

Mascha is een welshpony en een echte dame. Ze paradeert door de kudde en wil graag gezien worden. 


Mik (1997)

Mik is een witte shetlandpony en het boefje van de familie. Ze eet graag....het liefst eigenlijk en is zeer creatief.


Petra van der Zee (1971)

Ik ben moeder van twee kinderen en woon samen met hen en onze dieren op onze fijne boerderij in Nijland. Naast mijn werk als equine assisted level 2 coach (coach met hulp van paarden) ben ik ook werkzaam als  hrm-/organisatie adviseur bij zowel het bedrijfsleven als bij de overheid (http://www.imovera.nl)

De hulp van mijn paarden heeft mij persoonlijk en professioneel veel gebracht. Hun oordeelloze en authentieke feedback, hebben bij mij vele kwartjes laten vallen en altijd op 't juiste moment....het moment dat ik het zelf ook kon ontvangen en er iets mee kon! 

Als voorbeeld hiervan: ik heb de neiging zaken vanuit de ratio te bekijken. Hierdoor vergat ik soms de verbinding met mijn eigen gevoel en overkwam het me nogal eens dat ik dit pas ervoer als ik lichamelijke signalen kreeg. Door hieraan te werken met de paarden heb ik geleerd eerder de verbinding met mezelf te zoeken...best een spannende reis om te maken moet ik eerlijk bekennen! Toch bevalt de bestemming me prima en voel ik me meer geworteld.